Subsidie Advies


Als u een medewerker aanneemt die bijvoorbeeld onder de Participatiewet valt, kunt u recht hebben op bepaalde subsidies en/of premiekortingen. Het financiële voordeel hiervan kan oplopen tot vele duizenden euro’s per jaar en dat vaak meerdere jaren achter elkaar. En in sommige situaties hoeft u het loon niet door te betalen bij ziekte.

Dat klinkt allemaal heel aantrekkelijk, maar u moet wel weten of het in uw situatie ook van toepassing is en hoe u een en ander in gang zet.  Ook hier vertalen wij ingewikkelde regels naar praktische handvatten.

Op basis van een paar eenvoudige vragen, onderzoeken we of er mogelijkheden zijn.


Als wij mogelijkheden zien dan ontvangt u een overzicht van de betreffende regelingen met daarin uitgewerkt hoe de regeling precies werkt, hoeveel de subsidie en/of korting bedraagt en hoe het aanvraagproces in elkaar steekt. 


U ontvangt dit overzicht voor € 225,- excl. BTW inclusief maximaal een half uur toelichting via de chat of telefoon.    


Heeft u meer tijd nodig dan een half uur? Dat kan natuurlijk. Hiervoor brengen wij € 25,- per blok van 10 minuten in rekening. Wanneer wij ook de aanvraag voor u opstellen, dan hoeft u ons enkel de basisgegevens aan te leveren, wij doen de rest. De kosten hiervoor bedragen € 100,- excl. BTW, inclusief een mondelinge toelichting van maximaal 15 minuten.


Mochten wij geen mogelijkheden zien voor de aanvraag van subsidies of kortingen, dan brengen wij u slechts € 100,- excl. BTW in rekening voor het door ons verrichte onderzoek.
Na afloop ontvangt u van ons een factuur die wij graag binnen 14 dagen betaald zien.

 

Wilt u antwoord op al uw vragen op het gebied van personeel? Klik hier.
 
Wilt u ook contract advies? Klik hier.

 

Terug naar onze diensten


FlexKnowledge BV

Generaal Vetterstraat 77 D

1059 BT  Amsterdam

www.flexknowledge.nl

Contact