Contract Advies
U heeft de geschikte kandidaat gevonden voor uw vacature. Neemt u deze medewerker dan bij u in dienst of wordt het een uitzendcontract? En wat kost dat dan precies?

Op basis van een paar eenvoudige vragen, maken wij een nauwkeurige berekening van de verwachte personeelskosten, gebaseerd op uw eigen sector, cao en pensioenregeling. U weet dan wat het kost als u de medewerker zelf in dienst neemt.

 

Daarnaast geven wij u inzicht in de tarieven en prijsopbouw van uitzend- en payrollbureaus. U kent dan van beide opties de financiële consequenties;

 

Zowel het zelf in dienst nemen als het uitbesteden van het werkgeverschap heeft voor- en nadelen. Wij laten u zien welke dat zijn, zodat u een verantwoorde afweging kunt maken, rekening houdend met uw eigen specifieke omstandigheden.


 

 


U krijgt twee handige checklists: één voor de zaken die u moet regelen als u zelf werkgever wordt en één met punten waar u op moet letten als u het werkgeverschap uitbesteedt aan een uitzend- of payrollorganisatie.

 

Al deze informatie presenteren wij in een overzichtelijk rapport dat wij mondeling of via een chatsessie met u bespreken, zodat u direct antwoord krijgt op uw vragen.

 

Voor dit pakket betaalt u € 225,- excl. BTW. Dat is inclusief maximaal een half uur toelichting via de chat of telefoon. Heeft u meer tijd nodig? Dat kan natuurlijk. Hiervoor brengen wij € 25,- per blok van 10 minuten in rekening.


 

 

 

Heeft u er voor gekozen om de nieuwe werknemer zelf in dienst te nemen dan kunnen wij voor u de juiste arbeidsovereenkomst opstellen. U levert de basisgegevens aan, wij doen de rest. De kosten hiervoor bedragen € 100,- excl. BTW, inclusief een mondelinge toelichting van maximaal 15 minuten.

 

Na afloop ontvangt u van ons een factuur die wij graag binnen 14 dagen betaald zien.

 

Wilt u antwoord op al uw vragen op het gebied van personeel? Klik hier.
 
Wilt u ook subsidie advies? Klik hier.

 


Terug naar onze diensten


FlexKnowledge BV

Generaal Vetterstraat 77 D

1059 BT  Amsterdam

www.flexknowledge.nl

Contact