Verantwoord Personeel Aannemen


De balans tussen aantrekkelijk werkgeverschap en slim ondernemerschap. Dat is waar iedere werkgever naar op zoek is en wat ons betreft de basis is voor Verantwoord Personeel Aannemen. Op welke manier de nieuwe arbeidsrelatie wordt ingevuld, speelt hierbij een belangrijke rol.

Er zijn verschillende vormen waaruit u kunt kiezen: de nieuwe medewerker krijgt een contract bij uw eigen bedrijf, de nieuwe medewerker wordt via een uitzend- of payrollbureau bij u te werk gesteld of gaat wellicht op zelfstandige basis  bij u aan de slag.

 
Maar wat zijn de consequenties van uw keuzes? Wat zijn de risico’s van de verschillende opties, zowel financieel als arbeidsrechtelijk? Aan welke regels moet u voldoen, welke cao is eigenlijk van toepassing? En kan er een beroep gedaan worden op subsidies en/of kortingen en zo ja, wat levert dat op en hoe regelt u dat?


 Wij kunnen ons voorstellen dat u het gevoel heeft niet alles te kunnen overzien. Wij kunnen dit wel en willen u hierbij graag helpen! Wie zijn wij? Wij zijn FlexKnowledge, expert op het gebied van kosten van arbeid en het naar de praktijk vertalen van arbeidsrecht, met respect voor zowel werkgever als werknemer.

 

U kunt bij ons terecht voor een vergelijking van de kosten van de verschillende contractvormen en de voor- en nadelen daarvan. Als u vervolgens besluit de medewerker zelf in dienst te nemen, kunnen wij onderzoeken op welke subsidies en premiekortingen u mogelijk recht heeft.

 

Wij kunnen u helpen bij het opstellen van de arbeidsovereenkomst en bij het voldoen aan de eisen die worden gesteld aan het hebben van personeel.


 Als u het werkgeverschap uitbesteedt, vertellen wij u wat een redelijke prijs is en waar u op moet letten bij de keuze van een leverancier. En als u dat wilt, kunnen wij u in contact brengen met partijen waar we zelf goede ervaringen mee hebben.

 

Wij werken op basis van duidelijk omschreven diensten met vaste tarieven, zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Vraagt uw situatie om meer maatwerk? Dan ontvangt u vooraf een offerte van ons. Als wij u in contact brengen met andere partijen, betalen zij ons daar nooit iets voor. Zo weet u zeker dat u naast een goed, ook een onafhankelijk advies van ons krijgt!.

 
Hebben wij uw interesse gewekt? Klik dan snel verder naar onze diensten.


FlexKnowledge BV

Generaal Vetterstraat 77 D

1059 BT  Amsterdam

www.flexknowledge.nl

Contact