Over ons


Verantwoord Personeel Aannemen is een initiatief van FlexKnowledge, een bedrijf dat grote en kleine bedrijven adviseert over alle aspecten van flexibele arbeid.

Belangrijk daarbij zijn natuurlijk de kosten, maar ook het voldoen aan alle wet- en regelgeving. U wilt op beide vlakken achteraf niet voor verrassingen komen te staan! Daarom moet u verantwoorde keuzes maken en wij helpen u graag daarbij.

 

Voor onze klanten vertalen wij de complexe wet- en regelgeving écht naar de praktijk. Wij vertellen u niet alleen wát er moet gebeuren, maar ook het hoe en waarom. En dat doen we op zo’n manier dat u het een volgende keer ook zelf kunt als u dat zou willen.


Sinds onze oprichting in 2013 hebben wij meer dan 200 verschillende bedrijven geadviseerd. Dat toont wel aan dat onze adviezen serieus worden genomen.

 
Tot onze bekendste opdrachtgevers horen Manpower, Holland Payroll, de ABU, de NBBU,  ABN-AMRO Commercial Finance, Engie, de Inspectie van het Onderwijs en de ANWB.

 
Ook is FlexKnowledge een van de initiatiefnemers van CAOWijzer, een handige tool die helpt bij het vaststellen van de juiste beloning van flexkrachten.


Als u gebruik maakt van onze diensten, is Nettie Alkema uw contactpersoon. Zij heeft haar sporen verdiend in de salarisadministratie en is bekend met de toepassing van een groot aantal cao’s. Zij heeft zich daarnaast ook uitvoerig verdiept in subsidies en premiekortingen en de werkkostenregeling. Zij heeft veel voor administratie- en accountantskantoren gewerkt.  

 
Wilt u meer weten over enkele andere consultants van FlexKnowledge of de diensten die wij leveren? Kijk dan op onze website.


FlexKnowledge BV

Generaal Vetterstraat 77 D

1059 BT  Amsterdam

www.flexknowledge.nl

Contact